Gaddeligaddning

Är det semester snart… Nej det är ju ett helt år kvar! LOVELY!!

Nu har jag arbetat två hela dagar. Jag har varit trött under dessa två dagar. Ibland kom jag in i någon sorts kamp med mig själv. Där varje blinkning blev en utmaning att inte somna. Man kände när ögonen slutits att de vill inte öppnas igen, bara blunda lite till. Livsfarligt! Jag kunde ha dött! Eller i alla fall ramlat av stolen och ner på golvet…
Men bortsett från denna lilla battle så går det bra att arbeta igen. Vi är inte full styrka än, men om någon vecka eller två så bör alla vara tillbaka. Kul att träffa alla och höra vad de gjort under semestern!

Måste flika in med en härlig Djurgårdsseger i fotbollen igår, mot serieledande Helsingborg. Underbart! Det gläder ett fattigt djurgårdshjärta att de vinner även utan mig som åskådare. Jag sa ju bestämt upp mitt sportpaket till parabolen för snart ett år sedan. Det är pinsamt dyrt, nästan 900kr i månaden kostade det! Fy! De är ju så fräcka på (C)anal Digital. Vill du abonnera på sportkanalerna så måste du först välja ett basutbud. Jaha, det är ca 250kr i månaden. Sedan kan du inte bara välja sportkanalerna, utan du måste först abonnera på filmkanalerna för att sedan kunna välja sportkanalerna. Det blir 300kr för filmkanalerna, sedan 200kr för sportkanalerna. ELLER! Så väljer du ett mindre sportpaket för nästan 300kr, men då ingår inte alla sportkanalerna. Så det suger ju, för att få se på mitt älskade Djurgården så måste jag betala dyra pengar för sådant jag inte nyttjar. Canal Digital luktar kiss…

Idag bokade jag tid hos True Tattoo! Den 4:e september smäller det, eller det kommer surra om nålens smattrande mot min silkeslena hy. Har skissat på ett motiv som jag visade upp och den var inga problem att gadda dit. Spännande!

20130806-203650.jpg

Nu kommer snart matbilen med vår hemleverans. Måste göra mig redo, ha d biff!

DAGENS JERKER går till cyklister i trafiken. Eller man ska inte generalisera brukar Jenny säga till mig, så alla ”dumma” cyklister får det bli. Men visst kan de vara irriterande! Bra, det är jättegulligt att ni tänker på miljön och alla andra positiva saker en cykel har att erbjuda. MEN! Om ni prompt ska cykla på bilvägarna istället för dyrt investerade cykelbanor, så skadar det inte att ha lite ögonkontakt med bilarna i omgivningen. Och till alla latmaskar som inte vill leda cykeln över övergångsställen, ha ögonkontakt med bilisterna! Jag blir otroligt irriterad när det kommer en cykel i full fart mot ett övergångsställe, man tror de ska köra rakt ut framför en. Så jag tvärnitar! *däckgnissel mot asfalten* Cyklisten stannar, men står kvar vid vägkanten och tittar bort eller varför inte upp i himlen. Tänker du köra? Ska jag köra? BESTÄM DIG!! Ingen hemma där. Nähä din jäkla pottsork, då kör väl jag. Vad tror ni händer då? Han börjar cykla över vägen. Lägga in mitt baseballträ i bilen när jag kommer hem, check!

Lämna en kommentar