Wobblande Rumpa

Im on fire! Yeah yeah! Im on fire! Like a killer dragon! Yeah yeah! Buuuuuurn!!!

1502217711.leilryu_upl

Såhär blir man när man tittat klart på den storartade serien ”Game of Thrones”, och har ni fortfarande inte tittat klart så behöver ni inte oroa er för jag ska inte avslöja något. Förutom att han den där snubben dör på slutet…

piq8o9grT

Hahaha! Nej då, som sagt jag ska inte avslöja något. Men jag känner mig lättad att serien nu är slut och att man kan fokusera på annat i livet nu igen. Den där serien har ju varit plågsamt spännande att följa och jag klarade inte av att titta när avsnitten sändes under den åttonde och sista säsongen. Utan jag väntade till dagen innan sista avsnittet skulle sändas, och då plöjde jag mig genom nästan alla avsnitten hela kvällen och natten.

Det har varit något sorts uppror över att många fans tycker de ska göra om den sista säsongen, men jag tycker inte alls att den var dålig. Om jag måste påpeka något som var negativt så var det väl att allt gick lite väl fort, att de kunde ha haft fler avsnitt och gett vissa händelser mer tid i serien. Men annars så tyckte jag om hur det slutade, inte alls som jag trodde naturligtvis men det har ju aldrig blivit som jag har tänkt eller förutspått i den där serien. Visst kunde det ha slutat annorlunda, men detta kändes ändå helt okej efteråt. Serien har ju överraskat hela tiden så det var ju omöjligt för mig att klura ut hur allt skulle sluta. En jäkla bra serie, det är mitt betyg för ”Game of Thrones”. Den är otroligt påkostad och välgjord, helt klart bättre än många av de storfilmer som produceras idag. Gillar man inte genren så tror jag ändå att man kommer fastna i all den dramatik som utspelar sig i det onda och kalla Westeros, ge det en chans i alla fall!

game-of-thrones-title

Jag har ju precis fått en ny roll på företaget och jobbar nu ännu mer med vårt kvalitetsarbete och den typen av frågor. Det är verkligen spännande och lärorikt, så jag hoppas det hjälper mig att utvecklas ännu mer och att det blir roligt helt enkelt! Och som i ett första steg i detta så var jag på en utbildning om ”Kosmetikalagstiftning” i fredags, tillsammans med en kollega visade det sig. Vår nya formulerare Natasa skulle också gå denna utbildning, så det var trevligt med sällskap. Jag gillar ju att gå på utbildningar och få lära mig mer saker, samt att fördjupa mig i sådant jag redan känner till och har fått lära mig. Utbildningen var väldigt nyttig och bra, vi åkte därifrån med hjärnorna fullproppade av intressant fakta. Och min hjärna är ju enorm som ni alla vet! Jag har redan tagit sikte på ytterligare en utbildning senare i år, får se om det dyker upp något utbildningstillfälle här i Stockholm bara så man slipper åka iväg.

maxresdefault

I helgen är det kalas för Elton som fyllt 5år, en hel hand med fingrar! Barnen är bjudna på maskeradkalas dit och de försöker även få mig att klä ut mig, men det blir nog inget med det. Haha! Och som vanligt när man vill vara fin inför kalas och liknande så kör kroppen på ett helt annat spår…

– Undrar vilken skjorta man ska ha på sig på Eltons kalas, kanske någon som matchar de där byxorna jag köpte i höstas men ännu inte hunnit använda. Tänkte jag högt för mig själv.

– Oh la la, ja dom byxorna var riktigt tjusiga min bästa herre. Svarar kroppen.

Jag tar fram de nya och helt oanvända byxorna för att testa dom, men de passar ju inte längre.

– Vad fan är det här nu då! Suckar jag högt för mig själv och kämpar med att knäppa byxknapparna.

– Oh ja, din rumpa började se lite hängig ut så vi fyllde upp den med alla de fettceller som du har ett enormt överflöd av. Titta på dig nu! Med din magnifika bak som är helt BOOMBASTIC! Svarade kroppen.

Jag svor lite och tyckte världen kändes orättvis mot mig och mina nya byxor som jag redan vuxit ur, tydligen. Men jag valde då att fokusera mer på att hitta en skjorta som fick mig att se sommarbrun och fin ut, vilket då krävde en kritvit skjorta alltså med andra ord.

– Den här passar ju fortfarande i alla fall, så himla bra! Och jag ser ju skapligt snygg ut i den till och med… How you doing… Sa jag för mig själv där framför spegeln.

– Oh vänta lite, låt oss piffa till ditt uttryckslösa ansikte lite min herre! Ropade kroppen glatt.

Sedan producerade kroppen snabbt fram en stor röd finne mitt i ansiktet på mig, så pass fort att jag fasen kunde känna hur den växte fram.

– Voilá, mycket bättre min herre! Nu kommer du dra blickarna till dig på kalaset, du kan mycket väl bli dagens stora snackis nu med ditt uttrycksfulla ansikte och din wobblande bakdel! Ropade kroppen glatt och kände sig delaktig.

Ja lite såhär är det att göra sig fin numera, inte alls som när man var yngre och dansade runt hemma i enbart handduk medan man klädde upp sig. Haha, men jag kanske ska börja göra det igen? Spela hög musik och rocka loss medan man klär på sig och sprayar sig med Axe Africa för att kroppsdoften ska få lite extra sting!

Nu stundar helgen och fredagsmyset infinner sig, ikväll så tar jag med mig barnen ut och äter middag! Får se vad vi väljer för gott att äta, sedan har vi filmen om roboten ”Bumblebee” som vi ska titta på hemma innan det är läggdags. Imorgon väntar fotbollsturnering för Nova och Theo ute på Ingarö, det blir kul så vi hoppas på bra väder såklart. Tack för att ni läser, ha d biff!

DAGENS JERKER går till det dåliga vädret som nu svepte in över landet. Igår skulle vi egentligen ha gått på klasspicknic med twinsen, och träffas på stranden vid Grills. Men nu blev det inställt, och istället så vi fick ha en egen picknic hemma på vardagsrumsgolvet. Men det var roligt och barnen skrattade, jag tycker att det är lite hårt att sitta på en filt på golvet. Trots mitt fylligt wobblande arsle…

2 reaktioner till “Wobblande Rumpa

  1. Kul att kursen var givande! Du kommer rocka den rollen. Hojta om du behöver bolla något.
    Jag har också börjat plugga på jobbet nu, nya lagstiftningar och nya certifieringar som ska hanteras. Snabba puckar.. men kul! Pjuh 😅😅

    Gilla

    1. Tack Mia, det var fint att höra! Fasen jag missade ju din kommentar här, känns ju lite ruttet av mig och kanske att jag borde få DAGENS JERKER nu bara för det 😄 Lycka till med ditt också!

      Gilla

Lämna en kommentar