Paparazzi

Jag vet inte hur kändisskapet påverkar min vän sir Jocke just nu, men för min del är det helt sjukt vilken uppmärksamhet jag får helt plötsligt. Något jag inte är van vid…

Det började redan när jag var på väg till jobbet, och körde upp på riksväg 73 på morgonkvisten. Redan där märkte jag av att det bildades köer, förmodligen för att de ville titta på mig när jag körde fram i gubbsläden. Det passade förstås bra med det stora vägarbetet där i höjd med MIO-möbler (mer sponsring tack), då kunde jag se engagerad ut i min bilkörning medan alla andra körde upp jämsides och stirrade chockartat på mig. De kanske aldrig har träffat på en sir i trafiken tidigare?

Men efter ett tag så rullade trafiken på igen, fram till Skogskyrkogården ungefär. Där sjönk hastigheten en aning och jag tror att folk började lägga märke till mig igen. För nu bildades det plötsligt långa köer igen, och medan jag försökte se oberörd ut så kände jag på mig att bilarna omkring mig försökte ta kort på mig med sina mobiler där i trafiken. Jag vill dock inte sätta trafiksäkerheten på spel, så jag ber er att sluta med detta omgående! Och för er som drabbades av alla dessa köer vill jag be så mycket om ursäkt, jag hoppas dock att ni kom fram i tid till era destinationer trots köbildningarna jag skapade denna morgon.

Väl framme vid södra länken så svängde jag av mot Gustavsberg i tunneln och jag tror inte att någon upptäckte mig efter det. Detta är bra att veta för framtiden när bonden Henke ska köra runt mig i hans Bentley, att i tunnlarna kan vi skaka av oss fans och groupies. Jag blev nästan andfådd av denna morgonupplevelse, så det är nog bäst att jag ber bonden Henke att alltid ha färska smörgåsar och kalla flaskor Pucko eller Cola i Bentleyn som jag snabbt kan äta så jag inte drabbas av sockerfall eller liknande. Jag MÅSTE berätta allt som hänt för sir Jocke så han inte drabbas av liknande situationer, han måste vara förberedd på detta i hans nya livsstil….

Jag hinner tyvärr inte skriva mer, jag har fullt upp numera. Men jag ber verkligen om ursäkt till alla som drabbades av bilköerna jag skapade på 73:an på morgonen idag. Det blir nog bättre sen när bonden Henke kör mig i Bentleyn med tonade rutor så att ingen lägger märke till mig. Det är utmanande att vara en ödmjuk och jordnära sir märker jag, lite svårare än jag trodde faktiskt. Men jag växer nog in i rollen. Tack för att ni läser, ha d biff!

DAGENS JERKER går till den fågel som troligen inmundigat en risig chorizo eller liknande och sedan släppte en rejäl ”klutt” avföring på min bakruta på bilen. Sedan rann det där äckliga och intog nästan formen av att någon ger dig fingret. Varje gång jag tittade i backspegeln så såg jag ju detta, och det kan ju enbart tolkas som om fågeln lämnat ett ondskefullt meddelande… Damn you bird!

Lämna en kommentar