Hjärtedagen

Idag är det alla hjärtans dag, men jag tänker fatta mig kort i dagens blogginlägg kring detta. Då föredrar jag hellre gårdagens firande, fettisdagen. För då får man äta semlor, och jag tycker mycket om semlor!

Inte lika mycket som Sune och Johnny på mitt jobb dock, de borde nästan gå i terapi för denna bakelse och dess inverkan på deras liv. Jag åt bara en semla igår, och det var den som alla blev bjudna på under rasten på jobbet. Den var jättestor och väldigt god! Men jag blev ganska mätt resten av dagen efter den semlan så jag är inte så sugen på en ny, inte just nu i alla fall…

Hjärtedagen idag då, ja den är väl gullig. Jag tycker ordet gullig ska uttalas med ett tyskt ü just idag, så det blir ”güllig” istället. Låter jag bitter? Nej då, det är jag inte. Ikväll hade barnen önskat att få hjärtformade våfflor till middag, det vore ju förstås gülligt. Men känner man lite som jag gör idag, så kan man enkelt vända våffelhjärtat upp och ner så att det ser ut som en rumpa istället. Det tycker jag vore skoj och minst lika gülligt…

Jag tänker fira att det är lill-lördag, eller tiny saturday som det heter internationellt. Det tänker jag göra. Och sen så har jag fått en länk till ett test av ett företag som föreläste på en konferens med jobbet för några år sedan, som verkar handla om alla hjärtans dag bland annat. Så tänker jag spendera min kväll, och lite chips vore smaskens. Istället för att spendera massor av pengar på denna kommersiella dag så tycker jag man kan skänka en del eller hela summan till ”Hjärt- och Lungfonden”, bara gört!

När helgen kommer så har jag förberett ett blogginlägg om var och ett av barnen som man får ta del av om man är intresserad. Det bjuder på lite nostalgi för mig och kanske en del skratt för er andra. Först ut blir Theo, så håll utkik efter ny inlägg när de publiceras. Under nästa vecka har jag som mål att publicera episod 2 av ”Smalltalk” för er som längtar efter mer barnsliga och roliga uttryck från kidsen. Det blir garanterat rolig läsning, och jag hoppas att jag blivit av med min terroriststämpel hos Facebook så att jag får publicera inlägget nästa gång. Annars länkar jag till bloggen så att ni inte missar något. Tack för att ni läser, ha d biff!

DAGENS JERKER går till… Hm… Få se här nu… Alla har skött sig bra… Ska det bli Henke då, ja det ser ut som enda rimliga alternativet nu när han är VAB-kung dessutom. Ja något måste han väl få lov att fira i alla fall, grattis till utnämningen Henke! Du är DAGENS JERKER!

Hittade denna gamla bild på Henke, googla på VAB-kung så får ni säkert samma resultat. Hihi…

Lämna en kommentar